Community Office Pfungstadt

Community Office Pfungstadt

"The former hall of a bank is now used by the municipality for the highly customer oriented service departments "community office" and "vehicle licensing".

 

WAGNER + EWALD ARCHITECTS


Both are working separately from each other and have their own flow of customers. To minimize disruptions in either office area, a guiding structure was designed in the center of the room (entrance with separate access for each office, partition).

The central partition curves as a guidance line between the "community office" and "licensing" areas. It separates the areas functionally without fully dividing the room."

WAGNER + EWALD ARCHITECTS

Community Office Pfungstadt

City

Pfungstadt, Germany

Application

wall, building redevelopment

Object Type

office buildings

Mesh Type

Architect

Top